DomůmyClub kampaň 1. týden
sign_league

myClub kampaň 1. týden

myClub

PES 2018 je tady a sním nová sezóna v herním režimu myClub. Každý týden od čtvrtka do čtvrtka máte šanci získat speciální agenty, tematicky zaměřené na aktuální dení ve světovém fotbale. Návrat ligy mistrů tento týden znamená, že nás čekají UEFA Champions League STARS GS Group A-D agenti a top 5 speciálních trenérů.

První kampaň v myClubu taky znamená první výzvy v Challenge online a offline turnajích. Online turnaje na vás čekají rovnou tři. První tématicky zaměřený UEFA Champion League, poražte 1 soupeře a získáte UEFA Champions League STARS GS Group A-D Lv.1. Další online soutěž First trial a vám za každý odehraný zápas dá 10 000GP, tedy pokud máte v týmu alespoň 1 hráče ze seznamu Squad Bonus Player a máte odehráno maximálně 5 zápasů v myClubu tento bonus můžete získat až 5x! Vyhrajte Step Up Trial a za první výhru v tomto online zápase získáte SPECIAL AGENT: BLACK BALL Lv.1.

VS COM turnaje nabízí také UEFA Champion League, zde potkáte 3 soupeře se stupňující obtížností, porazte všechny tři a odměnou bude SPECIAL AGENT: UEFA Champions League STARS GS Group A-D Lv.1. V Dalších dvou turnajích Elite Challenge za poražení 4 soupeřů získáte SPECIAL AGENT: Best of 2016/17 Lv.1.

Nakonec tu máme ještě speciální bonus, pokud se do myClubu přihlásíte mezi 15.-25.9 tak za každý den získáte 10 000GP.

Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte...