DomůAC Milán oficiálním partnerem
sign_league

AC Milán oficiálním partnerem

PES 2018

KONAMI potrvdila partnerství s italským klubem AC Milán. Konami Digital Entertainment dosáhla dohody s italským fotbalovým klubem AC Milán, aby se stal oficiálním partnerem fotbalové videohry. Nová dohoda rozšiřuje dlouhodobou licenční smlouvu společnosti KONAMI pro slavnou sérii Pro Evolution Soccer (PES) a přidružené tituly pro mobilní platformy.

KONAMI tak nadále přidává světové týmy do svého seznamu globáních partnerů.

AC Milán je historický klub, proslulý svou kvalitou a tvůrčím talentem. Je to jeden z nejlepších týmů v Itálii, s velkou historií a dědictvím ve světovém fotbale.

Od svého založení v roce 1899 se AC Milan držel v horní části italské Serie A, kterou 18krát vyhrá. Je oficiálně nejúspěšnějším italským klubem, který vyhrál sedmkrát ligu Ligy mistrů UEFA, pohár UEFA, dvakrát pohár výtězů pohárů a pětkrát UEFA Super Cup.

Dohoda umožní KONAMI využít své proprietární 3D skenovací systémy pro vytvoření herních modelů klubu AC Milan včetně stadionu a hráčů v PES 2018. Tato technologie zajistí, že všichni hráči budou prakticky foto realistický a společnost KONAMI bude mít rozsáhlý přístup na stadion San Siro, aby reprodukoval přesné rozměry v rámci videohry. Do hry se také dostane věrné chování fanoušků na stadionu zvuky a atmosféra, aby uživately poskytla co nejrealističtější pohled na San Siro.

Tyto 3D skenovací systémy dokáží vytvořit hráče a modely s neuvěřitelnými detaily. KONAMI zachycuje nejen vzhled a stavbu hráčů, jako jsou Leonardo Bonucci, Gianluigi Donnarumma a André Silva, ale také jejich styly hry, hra s míčem, pohyb bez míče tak, aby byly okamžitě rozpoznatelní ve hře.

KONAMI partnerství přinese reklamu na stadionu San Siro a jeho okolí. Reklama na PES 2018 bude na LED obrazovkách na stadionu při zápasech. Další promo akce se uskuteční v oficiálních partnerských zónách v terénu, Sportovním centru Milanello, kde trénují hráči a Vismara Sport centerum.

"Vítáme KONAMI jako celosvětového partnera, který dokáže skutečně představit naši sílu na poli v jeho světově proslulé hře PES," řekl Lorenzo Giorgetti, hlavní obchodní ředitel AC Milán.

"AC Milán je jedním z nejpopulárnějších klubů na světě, natož pro Evropu," uvedl Jonas Lygaard, ředitel pro Brand & Business Development společnosti Konami Digital Entertainment B.V. "Jsme nadšeni, že s nimi spolupracujeme. Mají záviděníhodný seznam talentů ve všech svých kategoriích a bude nám ctí replikovat jejich dovednosti a schopnosti v rámci PES 2018."

PES 2018 je k dispozici na PlayStation®4, Xbox One ™, PlayStation®3 a Xbox360 ™. Hra je také k dispozici prostřednictvím systému Steam ve verzi, která prošla podstatným zlepšením z hlediska vizuálu a vypadá tak jak na současných konzolích.

Komentáře

Bumblebee (2017-10-03 11:33:23)
Paráda, sice pomalu a možná v důchodovém věku si zahraji PES plně licenzovánou ale pracuje se na tom. Jen ty zvuky mě mrzí. Furt mluví o nějaké reálnosti ale včera jsem si dal chvíli FIFU se sluchátky a prostě to co se děje na stadionech tam je nádhera. Atmosféra opravdu jako v realitě. V PES se jen hučí mě přijde a ani pár chorálů na stadionech jako Anfield toho moc nezmůžou, tohle už měla FIFA před třemi roky.

Pro přidání komentáře se přihlašte...